Je kent het wel, heb je net van al je personeelsleden een zakelijk portret laten schieten, mag je een week later weer een nieuw personeelslid verwelkomen. Tjah, dat is nu eenmaal de situatie binnen heel veel bedrijven. Mensen komen en gaan.

Wat ik regelmatig zie gebeuren is dat een bedrijf ervoor kiest om in 1x van alle personeelsleden een zakelijk portret te laten maken. Of en hoe die foto van nieuwe personeelsleden dan geschoten moet worden, daar wordt vaak niet over nagedacht. Dan worden ze in de eerste week ergens voor een witte muur gezet om een foto te maken, of ze leveren zelf een foto aan (weet je wel, zo’n mooie vakantiefoto). Ja, dat gebeurt echt! En weg is je uniformiteit. Uiteindelijk zorgt dat voor een rommelig geheel, en dat wil je dus precies niet!  

En zo doet Bright Technology Ventures dat dan ook niet. Bright Technology Ventures is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld en hard aan het groeien is. Dat betekent ook geregeld nieuwe personeelsleden. En daar wil je natuurlijk ook een mooi zakelijk portret van, dat past bij de rest. 

Daarom breng ik ieder kwartaal een bezoekje aan Bright Technology. En ieder kwartaal mag ik dus een zakelijk portret maken van alle nieuwe personeelsleden. Met mijn mobiele fotostudio onder de arm (soort van 🙃) kom ik naar de locatie. Soms kan een foto geen kwartaal op zich laten wachten, dan kan een personeelslid ook een bezoekje brengen aan mijn studio. No problemo, It’s all up to them!

En in de tussentijd zorg ik natuurlijk voor een consistente uitstraling. Ik zorg ervoor dat de belichting en de achtergrondkleur hetzelfde is en dat iedere foto weer aansluit bij de vibe van dat bedrijf. Want dat is wat we willen. Eenheid en professionaliteit voor online zichtbaarheid die vertrouwen wekt. 

Check vooral mijn portfolio eens om te zien hoe mijn zakelijke portretfoto’s er uit zien. Geïnteresseerd in zakelijke portretfoto’s van mij? Stuur een bericht naar info@hannekevanhezik.nl. Wie weet tot snel!

Stel direct je vraag!