professioneel en herkenbaar met

Zakelijke portretfoto’s

Hoe zou je het vinden als jouw bedrijf er online altijd professioneel en authentiek uitziet? Met mijn talent voor fotografie creëer ik krachtige zakelijke portretfoto’s van jouw team, waarmee je jouw bedrijf de uitstraling geeft die het verdient.

Hanneke van Hezik Fotografie - zakelijke portetfoto's

De beste zakelijke portretfoto’s

Als businessfotograaf maak ik persoonlijke en authentieke zakelijke portretfoto’s die een blijvende indruk maken. Ik zorg met mijn foto’s voor een herkenbare en professionele uitstraling van jouw bedrijf. Of je nu nieuwe zakelijke portretfoto’s nodig hebt voor je website, social media of graag jouw team in actie (sfeerimpressie) op de foto wil laten zetten. Ik kom naar jouw bedrijf met mijn mobiele fotostudio en zorg voor een consistente uitstraling. Ik maak gebruik van professionele apparatuur en tijdens de fotoshoot zorg ik altijd voor een ontspannen sfeer. Zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en de beste foto’s worden gemaakt.

100% tevreden

Het regelen van een shootdag gedoe? Welnee! Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat er nodig is om de dag soepel te laten verlopen. Ik stuur je vooraf een handig e-book met tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de shootdag samen met jouw team. Tijdens de fotoshoot bekijken we samen de foto’s en kiezen we dé foto, zodat iedereen 100% tevreden is met het resultaat. Zonder uitzondering. Of het nu gaat om 20 of 200 personeelsleden.

“Ik ben pas tevreden als jij dat bent! Gegarandeerd en zonder uitzondering.”

Klaar om aan de slag te gaan met
zakelijke portretfoto’s?

Dit is hoe ik werk

Kennismaking & offerte

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met op, dan denk ik graag met jullie mee. Indien gewenst maak ik een offerte op maat!

Voorbereiden op de shoot

Ongeveer 2 weken van te voren stuur ik jullie een e-book vol tips & tricks, zodat jullie je goed voor kunnen bereiden op de shoot. Hebben jullie er al zin in?

Fotoshoot

Ik kom bij jullie langs op locatie om jullie team op de foto te zetten. Ik neem alle tijd en zorg dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Ik stop pas als iedereen 100% tevreden is met het resultaat!

Foto's uitkiezen

Nu komt het leukste gedeelte, jullie mogen gaan kiezen! De zakelijke portretfoto’s kies ik altijd terplekke uit, samen met degene die op de foto staat. Zijn er ook sfeerimpressies en/of groepsfoto’s gemaakt? Dan maken we daar ook gelijk een selectie van. Zo kan ik met mijn expertise met jullie meekijken en weten we zeker dat er een goede selectie gemaakt wordt.

Nabewerking

Vervolgens ga ik de foto’s bewerken en retoucheren in mijn fotostudio.

Aanlevering foto's

Als ze klaar zijn krijgen jullie via de mail een link naar het programma Pic-Time waar jullie de foto’s kunnen downloaden.

Time to shine!

Last but not least: zet de zakelijke portretfoto’s en sfeerfoto’s snel online. It’s time to shine!

Fotostudio

Lukt het niet om alle medewerkers op dezelfde dag op de foto te zetten? Geen probleem! We kunnen ook meerdere dagen achter elkaar plannen. Jullie zijn ook van harte welkom in mijn fotostudio in Kerkdriel. Daar heb ik alle apparatuur en ruimte om jullie persoonlijk te begeleiden en mooie, authentieke zakelijke portretfoto’s te maken.

Contact

Wil je graag zakelijke portretten van je collega’s laten maken op verschillende locaties? Of wil je foto’s met meerdere look and feels en de zakelijke portretfoto’s combineren met een sfeerimpressie shoot? Neem contact met me door middel van onderstaand contactformulier. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee over hoe we de meest krachtige en onderscheidende zakelijke portretten kunnen maken en hoe we jullie bedrijf het beste in beeld kunnen brengen!

Hanneke van Hezik Fotografie - zakelijke portetfoto's

Veelgestelde vragen

Dummy

Ja! Ik doe zelfs regelmatig shoots in het buitenland.

Werk je in heel Nederland?

Ja! Ik doe zelfs regelmatig shoots in het buitenland.

Wat is er bij de shoot inbegrepen?

Tenzij anders overeengekomen is de shoot inclusief 1 zakelijk portret per persoon.

Kan ik meerdere foto's per persoon laten maken?

Ja dat is mogelijk! Je zou ook eventueel een ander kledingsetje mee kunnen nemen om zo variatie te creëren in de zakelijke portretten.

Uit welke achtergrondkleuren kunnen we kiezen?

Alle kleuren! Ik kan de achtergrond namelijk bewerken in photshop met iedere kleur die je maar wenst. Dus ook exact jullie huisstijlkleur bijvoorbeeld. 

Werk je alleen voor bedrijven of ook voor ZZP'ers en particulieren?

In principe werk ik alleen voor bedrijven. Een paar keer per jaar organiseer ik shootdagen voor particulieren en ZZP’ers bij mij in de fotostudio. Wil je toch heel graag dat ik voor je aan de slag ga? Neem dan even contact met me op.

Hoe bereid ik mijn team voor op de fotoshoot?

Voor de shoot krijg je van mij per mail een e-book vol tips & trics toegestuurd, zodat jullie je goed voor kunnen bereiden op de shoot.

Is het mogelijk om van kleding te wisselen tijdens de shoot?

Ja, een kledingwissel is mogelijk. 

Klanten aan het woord

Afgelopen week hebben wij door Hanneke foto's laten maken van ons nieuwe pand. Ook heeft ze prachtige portret foto's van ons personeel gemaakt! Ze denkt graag met je mee en stuurt alles perfect aan, naast alle foto's heeft ze ook nog mooie drone beelden gemaakt. Een echte aanrader om je bedrijf/website een visuele boost te geven!

Kaj Vierbergen

Online keukenveiling

Wij zijn heel blij met de zakelijk portret en impressie foto's die Hanneke bij Cyclomedia gemaakt heeft de afgelopen periode. Ze heeft heel veel tips en trucs voor de mooiste foto en ze stop pas als je zelf 100% tevreden bent. Hanneke zal regelmatig nog bij Cyclomedia komen op foto's te maken.

Petra van der Meijden

Cyclomedia

Hanneke heeft de nieuwe website van ROAM Special Cycles de 'finishing touch' gegeven met prachtige zakelijke portretten en een vrolijke teamfoto. Hanneke werkt professioneel en is zeer prettig in de omgang. Na de fotoshoot heb je de resultaten snel (digitaal) in bezit.

ROAM Special Cycles

Hele fijne samenwerking. Hanneke werkt professioneel en neemt de tijd voor mensen waardoor iedereen zich zijn of haar gemak voelt.

Lotte Sonnevelt

Betuwe Zorg

Neem contact met me op

Stel direct je vraag!