Inmiddels heb ik er al behoorlijk wat zakelijke portret fotoshoots opzitten voor verschillende grote bedrijven. Maar hoe gaat dat eigenlijk als je meer dan 50 personeelsleden, of misschien wel meer dan 200 personeelsleden op de foto mag zetten? Als die allemaal een voor een naar mijn fotostudio in Kerkdriel moeten komen dan kost dat natuurlijk belachelijk veel tijd (en dus geld 👛). Dat willen we niet, en dat kan veel slimmer!

Ik neem mijn mobiele fotostudio namelijk overal mee naartoe. Of ik nu naar Friesland ga of naar het meest zuidelijke stukje van Limburg, voor mij is het geen issue. Jouw personeelsleden hoeven de deur niet uit, en kunnen na het maken van het perfecte zakelijke portret gewoon –  hoppa – weer terug aan het werk. Ideaal!

Maar een mobiele fotostudio heeft nog veel meer voordelen:

Ultieme flexibiliteit: Ik kan mijn fotostudio op iedere gewenste locatie opzetten. Sommige bedrijven hebben bijvoorbeeld meerdere locaties. Hoe fijn is het dat ik met mijn fotostudio gewoon even alle locaties langs hop? No problemo! Het opbouwen en afbreken van de studio kost in totaal een uurtje.
Creatieve controle: Ik heb volledig controle over de belichting, achtergrond en nog veel meer. Werkelijk (bijna) alles is mogelijk.
Tijd efficiënt en gemakkelijk: Een retourtje fotostudio is niet nodig, dat scheelt een hele hoop tijd en het is natuurlijk gewoon een groot gemak.
Consistente uitstraling: Met mijn mobiele fotostudio zorg ik voor een consistente uitstraling bij iedere foto die ik schiet, ook als ik verschillende locaties af mag gaan.
Locatie onafhankelijk: Mijn mobiele studio kan ik letterlijk bijna overal opzetten. In een kantoor, op de gang of in de kantine. Het enige wat ik nodig heb is een ruimte die ongeveer 5 x 5 meter groot is.

Idealer kan het niet! 

Wat ik allemaal meeneem? Een achtergrond natuurlijk, flitsers voor een optimaal resultaat, een reflectiescherm, statieven en allerlei benodigdheden zoals een (back-up) camera, lenzen, batterijen en extra accu’s. Je kunt het zo gek niet bedenken. Natuurlijk mijn laptop, want dan kan iedereen live meekijken naar het resultaat. Ook heb ik altijd een stofroller in mijn tas (want die heb jij vast niet bij 😉) en andere benodigdheden welke altijd handig zijn zoals haarlak, brillendoekjes, borstel etc. En natuurlijk een flinke dosis gezelligheid! 

Wat zou jij nog meer willen weten over mijn mobiele fotostudio? Let me know in de reacties of stuur me een berichtje. 

Stel direct je vraag!